Boek & Business-sessie

Je wilt een boek op je naam, maar hoe zorg je dat dat boek ook voor je gaat werken?
Je werkt hard voor je succes, je wilt meer rust en vrijheid, terwijl je business wél blijft groeien.
Je bent een expert, hebt enorm veel te bieden, maar je bereik en bekendheid kunnen een flinke boost gebruiken.
Je hebt zoveel kennis, ervaring en wijsheid te delen, hoe krijg je jouw doelgroep zover dat ze daarvoor openstaan en de waarde ervan inzien?
Je weet dat er zakelijk nog veel meer uit te halen is, je ziet de potentie, maar het lukt niet de volgende groeisprong te maken.
Je wilt een stapje terug doen, maar wel straks je bedrijf goed kunnen verkopen.

Je voelt aan alles dat het nu tijd is om de switch te maken om met minder moeite veel meer mensen te bereiken, jouw waarde blijvend te verzilveren waarbij die waarde zich tienvoudig uitbetaalt.

HET IS TIJD VOOR JOUW SUCCESBOEK!

Het boek waarmee je jezelf als autoriteit op de kaart zet en het grote publiek bereikt.

Dat is wat we samen met jou uitwerken in de Boek & Business-sessie.

Met een boek op je naam maak je het mogelijk!

Maar dat lukt alleen als je precies het juiste boek schrijft, en je zakelijk de juiste stappen zet. Dan heb je goud in handen!

Dat is waarom de Boek & Business-sessie van onschatbare waarde is voor jou. En voor je doelgroep!

Dat is waarom wij deze sessie voor jou hebben ontwikkeld.

Een dag lang ga je een-op-een met een ervaren coach intensief aan de slag. Op locatie in een rustige setting. Tussendoor trakteren we je op een heerlijke lunch.

We werken heldere verdienmodellen uit en vertalen je visie naar een onweerstaanbaar concept voor je boek. Je gaat naar huis met een helder strategisch plan voor je boek én business.

 

Een dag die voor jou een grote zakelijke transformatie brengt, ook als je nu al een bloeiend bedrijf hebt.

 

Ben jij klaar voor volop nieuwe inzichten en concrete ideeën?

Met een boek onderscheid je jezelf van andere bedrijven. En je bereikt veel sneller de doelgroep die je voor ogen hebt.
Jermaine Moerli

Ockyz

Investeer in jezelf. Jouw kennis, energie en inspiratie bepalen het succes van je bedrijf.
Vivienne van Eijkelenborg

Difrax

De Boek & Business-sessie was een krachtig begin van het traject.

Je zet samen een ‘businessplan’ neer: hoe ziet je verdienmodel eruit, hoe sluit het boek aan op je hele aanbod? En vanuit dit boek-en-businessplan: wat wordt de structuur van het boek? Dat alles scherpstellen, heeft echt grote waarde.

Steven van den Heuvel – High impact veranderen

Veelgestelde vragen

  • Wat krijg ik dan?

Je gaat naar huis met een strategisch plan om je persoonlijke én zakelijke doelen te bereiken. Of dat nu een uitgekiend plan is om beter betalende klanten binnen te halen, of een schaalbare business waarin je niet of nauwelijks meer hoeft te werken.

 

  • Wat heb ik hiervoor nodig?

Tijd en ruimte scheppen in je agenda en jezelf. En de bereidheid om te denken als ondernemer. Na deze sessie heb je de mindset om nieuwe, moedige stappen te zetten als ondernemer en toekomstig succesauteur. 

 

  • Waarom heb ik deze dag nodig? Ik heb mijn boekidee al staan.

Denk je van tevoren niet goed na over je boekidee, dan mis je kansen. Een succesboek als vliegwiel voor je bedrijf komt niet uit de lucht vallen. Dat vergt een ingenieus concept, een toekomstbestendige visie en een goede zakelijke basis. Creëer je – tegelijk met je boek – ook die basis in je bedrijf, dan vermenigvuldig je jouw succeskansen op alle fronten.

 

  • Leuk hoor, zo’n dag, maar hoe ga ik daarna verder?

De vervolgroute stippelen we aan het eind van de sessie helemaal voor je uit. Je kunt daarna zelf aan de slag, of je start in ons waardevolle TopTeam-traject, waarbij ons team van boekprofessionals je van start tot finish begeleidt bij het schrijven, uitgeven en verkopen van je succesboek!

 

  • Ik weet niet of ik een hele dag kan vrijmaken. Wat zijn de opties?

Dag, tijdstip en locatie passen we aan jouw schema aan! We starten doorgaans om 10 uur, dus je hoeft niet te reizen in de spits. Probeer de dag wel zo te plannen dat je niet te veel afleiding hebt en je volledig kunt focussen op jezelf, je boek en je business.

 

  • Dit klinkt waardevol, maar is dit wel geschikt voor mij?

Misschien ligt het nog buiten je comfortzone, twijfel je of je wel klaar bent voor zo’n stap, zo’n investering in jezelf. Vraag jezelf dan af: wat als ik nu blijf doen wat ik altijd deed? Zie deze dag als een boost van je ondernemerschap en het begin van jouw carrière als succesauteur.

 

Gun jezelf deze dag: kijk eens terug op wat je al hebt neergezet, wat jij nog in je mars hebt en hoe jij dat omzet in een onweerstaanbaar concept voor jouw doelgroep. Zodat je de waardering, erkenning en klanten krijgt die je verdient.

Deze Boek & Business-sessie is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook een noodzakelijke investering in jouw persoonlijk en zakelijk succes.

 

Praktisch

De Boek & Business-sessie vraagt een investering van € 1575 ex btw en bestaat uit persoonlijke coaching, verdeeld over twee dagdelen, met tussendoor een lunch.

Deze Boek & Business-sessie is los te boeken, maar ook de eerste stap van ons TopTeam-traject.

Meer weten? Reserveer hier een gratis BoekSucces-gesprek.

Of kijk eerst het webinar:
De formule voor een winnend succesboek
Zo word je dé autoriteit in je vakgebied

 

Voor de persoonlijke coaching spreken we in overleg een locatie af. Je bent welkom op ons kantoor in Waalre (bij Eindhoven) of wij komen naar jou toe. Ook een ontmoetingsplek als Seats2Meet, bijvoorbeeld in Utrecht, is een optie. Het is maar net wat jij prettig vindt.