Coaching op maat

Boek & business-sessie

coaching op maat - businessWil je het maximale uit je boek halen? Begin dan niet zomaar met schrijven. Denk eerst na over hoe dit boek je business kan versterken.

  • Neem je cases op van bedrijven die je graag als klant wilt?
  • Zoek je partners die investeren in je boek, met tijd of geld?
  • Wie vraag je voor het voorwoord?
  • Welke bedrijfsactiviteiten kunnen meeliften op je boek?
  • Hoe verleid je de lezer slim tot een bezoek aan je website?

Wij denken graag met je mee over de beste strategie voor jouw boek en bedrijf. Daarvoor zetten we onze kennis van het boekenvak in, maar ook onze praktijkervaring: wij werken dagelijks met succesvolle ondernemers, die ook ons weer inspireren. Zo werken we samen aan het boek als ultieme marketingtool voor jouw business. De mogelijkheden voor een coachingsgesprek op maat:

  • Telefonisch consult (1 uur) – € 119
  • Adviesgesprek, via Skype of telefoon (2 uur) – € 349
  • Persoonlijke coaching (4 uur) – € 575
  • Een dag lang sparren met een BoekenBusiness-coach – € 995

Heb je meer algemene vragen over het schrijven, uitgeven of promoten van je boek? Ook die nemen we met alle plezier mee in de coaching. Wil je begeleiding voor een langere periode? Kies dan voor een strippenkaart (of neem deel aan ons jaarprogramma).

Praktisch

Voor de persoonlijke coaching spreken we in overleg een locatie af. Je bent welkom op ons kantoor in Waalre (bij Eindhoven) of wij komen naar jou toe. Ook een ontmoetingsplek als Seats2Meet, bijvoorbeeld in Utrecht, is een optie. Het is maar net wat jij prettig vindt.

* De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en – in het geval van de persoonlijke coaching – exclusief reistijd. Deze laatste bepalen we op basis van de schatting die Routenet.nl hanteert, waarbij we een uurtarief van € 87 aanhouden. Eventuele filetijd komt voor onze rekening. Er komt ook geen aparte kilometervergoeding meer bij. 

Met een boek onderscheid je jezelf van andere bedrijven. En je bereikt veel sneller de doelgroep die je voor ogen hebt.
Jermaine Moerli

Ockyz

Suzanna dacht heel concreet mee over hoe ik het boek met mijn businessplannen combineer. Het resultaat? Een vliegende start in een mooi (en spannend) traject!
Esther Bergsma

WerkZorgCombinatie

Investeer in jezelf. Jouw kennis, energie en inspiratie bepalen het succes van je bedrijf.
Vivienne van Eijkelenborg

Difrax