“Een boek schrijven? DOEN! Het is een verrijking voor jezelf én voor je business!”

Eigenwaardig opvoeden met het B-tree model

Judith van Gent

 

Over het boek

Vol vertrouwen opgroeien!

Hoe mooi zal het zijn als elk kind opgroeit met het volste vertrouwen in zichzelf, de ander en de wereld. Maar hoe doe je dat, in een wereld vol beweging?

Klik hier voor meer informatie

Wil jij…

  • het allerbeste voor een kind;
  • iets meegeven wat écht waardevol is;
  • bijdragen aan een mooie, liefdevolle wereld?

Dan gaat opvoeden met het B-tree-model je zeker helpen!

Het B-tree-model geeft inzicht in het groeiproces van een kind en benadrukt het belang van een goede basis. Als de basis goed is, kan een kind vol vertrouwen zijn eigen stappen zetten.

Over de auteur

Judith van Gent is ‘een juf met een missie’. Het is haar diepe wens dat elk kind wordt gezien in zijn unieke eigenheid; dat een kind vol vertrouwen kan opgroeien en volledig mag zijn wie hij of zij is. Ze is ervan overtuigd dat we met elkaar de wereld mooier maken als we kinderen op een eigenwaardige manier opvoeden!

Tips:

  • Een boek schrijven? DOEN! Het hele proces is een verrijking voor je zelf én voor je business!
  • Pak het schrijfproces vanaf het begin gestructureerd aan.
  • Voorkom dat de vormgeving te veel tijd in beslag neemt.

Judith van Gent

“Ik ben heel blij dat ik de masterclasses van BoekenBusiness gevolgd heb. Vooral omdat ik mijn boek in eigen beheer heb uitgegeven. Het gaf mij duidelijkheid over hoe ik dingen aan kon pakken. De ontmoetingen met andere auteurs waren erg inspirerend. Met sommigen heb ik nog steeds contact!”

Zo pakte deze auteur het aan

Inspiratie & do’s-and-don’ts

Judith van Gent volgde de BoekenBusiness-masterclasses Wie geeft mijn boek uit? en Zo promoot je je boek. Vijf vragen aan deze bevlogen auteur met een missie. Over hoe het boek haar business versterkt, tot wat zij de volgende keer anders zou doen.

Op welke manieren heeft het boek je business versterkt?

“Het is net uit … maar ik merk nu al dat het een pre is om je eigen boek te hebben en daar presentaties over te kunnen geven!”

Wat zou je een volgende keer anders aanpakken?

“Het schrijfproces zelf pak ik een volgende keer anders aan. Dan start ik met de structuur van het boek, zodat de lijn vanaf het eerste moment helder is. Ook het vormgevingsproces heeft nu best veel tijd in beslag genomen, dat wil ik een volgende keer ook graag anders doen.

Welke tips heb je voor andere auteurs?

“DOEN! Het hele proces is een verrijking voor je zelf én voor je business!”

Wat in het hele boekenproject vond je het leukst of meest interessant?

“Ik heb gewoon enorm veel geleerd de afgelopen periode. Daarnaast weet ik nu van mezelf dat als ik iets écht graag wil, ik het ook kan!”

Wat zijn je ervaringen met BoekenBusiness?

“Ik ben heel blij met de masterclasses die ik bij BoekenBusiness heb gevolgd. Het gaf mij duidelijkheid hoe ik dingen aan kan pakken, temeer omdat ik alles in eigen hand heb gehouden en mijn boek in eigen beheer heb uitgegeven. De ontmoetingen met andere auteurs vond ik ook erg inspirerend. Met sommigen heb ik nog steeds contact!

En natuurlijk dat ik mijn reactie op de masterclass mocht delen voor de camera… dat was voor mij een totaal nieuwe ervaring!”

Links

Volg Judith op

Eigenwaardig opvoeden met het B-tree model
Vol vertrouwen & op eigen wijze

Judith van Gent
Salta Publishing
9789082536409
€ 20,00

bestellen