Krijg toch allemaal de kleuren

“Dit boek is heel goed voor onze reputatie als expert.”

Krijg toch allemaal de kleuren

Krijg toch allemaal de kleuren

Jannie Boer - Pauline van der Veeken

Jannie Boer
Pauline van der Veeken

Over boek en auteur

Krijg toch allemaal de kleuren is een boek voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Het Personal Power Plus-systeem dat de auteurs ontwikkelden, biedt je een blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

Klik hier voor meer informatie

In dit boek komen veertig Powertypes tot leven die je inspireren om krachtig kleur te bekennen.

Over de auteurs

Jannie Boer is kleurexpert en imago-opleider, Pauline van der Veeken is burn-outcoach en imago-expert. Beiden noemen zich Powerexperts. Met hun Home of Image geven zij Het Imago Spel, de 40 Kleurhartjes en Personal Power Plus uit: kant-en-klare, positieve en kleurrijke werkvormen voor ambitieuze coaches, loopbaanbegeleiders, trainers en image consultants.

Tips

  • Schrijf met zijn tweeën een boek.
  • Betrek vanaf het begin een vormgever bij je boek.
  • Schakel in een vroeg stadium een drukker in.

Jannie Boer & Pauline van der Veeken:

“BoekenBusiness heeft ons fantastisch geholpen met de structuur van ons boek. En met een overzichtelijk stappenplan om er een succes van te maken.”

Zo pakten deze auteurs het aan

Jannie en Pauline kozen voor persoonlijke coaching door BoekenBusiness. Een maatwerk-aanpak dus. Dit zijn hun ervaringen en tips voor jou als collega-auteur:

 

  • Hoe hebben jullie het verschijnen van jullie boek gevierd?“Met een boeklancering met de experts van Home of Image en genodigden. En een week later een boeklancering in Vlissingen en Bergen op Zoom.”

 

  • Op welke manieren heeft het boek jullie business versterkt?“Het is heel goed voor onze reputatie als expert: we worden dankzij ons boek bijzonder serieus genomen. Ook komen we zelf beter in beeld en wordt het Personal Power Plus-instrument stevig gepresenteerd.”

 

  • Wat is jullie goed bevallen? Wat zouden jullie een volgende keer anders aanpakken?“Aan de persoonlijke sessies met Jan Sinot, inclusief een schrijfplan en wekelijkse ‘stok-achter-de deur-mails’, hebben we heel veel gehad. Wat we anders zouden doen: veel eerder en nog persoonlijker de pers benaderen.”

 

  • Welke tips hebben jullie voor andere auteurs?“Schrijf met zijn tweeën een boek. Geef je in eigen beheer uit, net als wij, betrek dan vanaf het begin een vormgever bij je boek. Schakel ook in een vroeg stadium een drukker in.”

 

  • Wat vonden jullie het leukst aan dit boekenproject?“Toen we het boek kregen van de drukker en voor het eerst in handen hadden.”

 

BoekenBusiness

  • Wat zijn jullie ervaringen met BoekenBusiness?“De BoekenBusiness-coaches hebben kennis van alle facetten van een boekentraject – van het eerste idee tot de boekpromotie – en geven heel veel praktische tips. Ze hebben ons fantastisch geholpen met de structuur van ons boek. En met een overzichtelijk stappenplan om er een succes van te maken.”

Krijg toch allemaal de kleuren

Krijg toch allemaal de kleuren

Hoe je krachtig uit de verf komt
Jannie Boer & Pauline van der Veeken
Home of Image BV
ISBN: 9789082760200
Prijs: € 29,95

 

bestellen