Mag ik meneer Kristel even spreken?

“Fantastisch, al die media-aandacht als je een boek schrijft!”

cover - Mag ik meneer Kristel even spreken

Mag ik meneer Kristel even spreken?

Kristel Groenenboom

Over boek en auteur

Kristel Groenenboom runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf dat containers bouwt. Maar een jonge, vrouwelijke directeur van een succesvol internationaal bedrijf? Die in een Porsche rijdt?

Klik hier voor meer informatie

Dat past niet in het plaatje van veel klanten en leveranciers, die dan dingen vragen als:

•  “Kun je vragen of de baas zo komt?”•  “Aan wie kan ik de technische vragen stellen?”•  “Mag ik meneer Kristel even spreken?”

In dit boek rekent Kristel af met alle vooroordelen waar ze elke dag mee te maken heeft. Niet iedere succesvolle ondernemer is man, blank en 46. Niet iedere vrouw heeft een hekel aan techniek, boekhouden en auto’s.

Een must­read voor vrouwen die net als Kristel willen afrekenen met vooroordelen en gewoon willen werken.

OVER DE AUTEUR

Kristel Groenenboom is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf. Ze geeft leiding aan 30 medewerkers en boekte een omzet van 4 miljoen euro. In de afgelopen jaren werd ze uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw én internationaal onderneemster van het jaar. Ze stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Ze is columnist en spreker.

Tips

  • Begin bij de basis: een goede structuur.
  • Steek veel tijd in je boekpromotie.

Kristel Groenenboom:

“Het pakket masterclasses heeft mij veel gebracht. Vooral de cursus ‘Zo promoot je je boek’ heeft bijgedragen tot een succesvolle boekpromotie.”

“Dankzij de feedback die ik op mijn teksten kreeg, kon ik een enorme verbeterslag maken. Ineens viel alles op zijn plek.”

Zo pakte deze auteur het aan

Kristel volgde drie masterclasses bij BoekenBusiness: Zo schrijf je een boek, Wie geeft mijn boek uit? en Zo promoot je je boek. Ze combineerde dit met persoonlijke coaching. Het leverde haar een contract op bij Haystack en ontzettend veel media-aandacht. Rond de verschijningsdatum van haar boek kwamen we Kristel echt overal tegen!

 

  • Hoe heb je het verschijnen van je boek gevierd?
    “Met een boekpresentatie met een officieel gedeelte en daarna een informele receptie. Het is toch een bijzondere gebeurtenis, het uitbrengen van een eerste boek. Dit moet gevierd worden.”

 

  • Welke tips heb je voor andere auteurs?
    “Begin bij een goede structuur. Dit is echt de basis die je nodig hebt voor een goed boek. Steek daarnaast veel tijd in je boekpromotie. Het proces van een boek schrijven is nog niet afgelopen als je manuscript af is.”

Links:

Volg Kristel op

cover - Mag ik meneer Kristel even spreken

Mag ik meneer Kristel even spreken

Kristel Groenenboom
Uitgeverij Haystack
ISBN: 9789461262417
Prijs: € 16,95

bestellen