“Met een boek in de hand kom je makkelijker bij bedrijven binnen”

cover vz_ijsberg

Smelt die ijsberg!

Michaëla Wierdsma

Michaëla Wierdsma

Over boek en auteur

Je bent ondernemer en je wilt vooruit, je wilt iets bereiken en meer vrijheid ervaren. Je werkt er hard voor, maar hebt het gevoel dat je in cirkels loopt. Wat je ook probeert, je komt niet verder, valt steeds weer terug in jouw vaste patronen. Herkenbaar?

Klik hier voor meer informatie

Met dit boek ontdek je welke ijsbergen jou nu werkelijk de weg versperren op weg naar je doel. Je gaat op onderzoek uit, springt in het diepe en durft ook onder water naar jouw angsten en blokkades te kijken. Stap voor stap smelt jij je ijsbergen met de START&GO-methode.

Michaëla Wierdsma is de bedenker van deze methode, die ze baseerde op haar jarenlange praktijkervaring als complementair therapeut. De sleutel tot ware verandering ligt verankerd in je lijf. Door je lichaam in het hele veranderproces te betrekken, lukt het je om de weg in te zetten naar je doel. Velen gingen je voor. Maak vandaag een nieuwe START. GO!

Michaëla Wierdsma (1967) is gepassioneerd spiegelaar. Sinds 2004 begeleidt ze mensen naar een bewuster leven. Met de START&GO-methode, binnen haar bedrijf Verander Gedrag. Nu en via de START&GO Academy helpt ze mensen hun gedrag in één dag fundamenteel te veranderen. Problemen worden in de kern aangepakt. In dit boek beschrijft ze haar methode en biedt handvatten om zelf aan de slag te gaan met deze mooie ontdekkingstocht.

Tips

  • Regel een schrijfbuddy.
  • Zorg voor een goede redactie.
  • Zet eerst de grote lijnen uit, ga dan schrijven en daarna pas corrigeren. Zo blijf je in flow.

Michaëla Wierdsma:

“BoekenBusiness-coach Suzanna van der Laan begreep waar ik naartoe wilde, kwam met goede suggesties, hield de grote lijn in de gaten en liet me prettig maar duidelijk weten waar ik als schrijver de mist inging.”

Zo pakte deze auteur het aan

Zes vragen aan Michaëla Wierdsma. Over hoe dit boek haar bedrijf heeft versterkt, tot wat ze de volgende keer anders zou doen.

Hoe heb je het verschijnen van je boek gevierd?

“Met een boekpresentatie, met 45 gasten. Er was een lezing, een presentatie en natuurlijk een hapje en een drankje.”

Op welke manieren heeft het boek je business versterkt?

“Het boek geeft structuur aan mijn onderneming en maakt dat alles wat los aan elkaar hing een methode is geworden die in stappen uit te leggen is aan klanten. Daarbij blijkt dat ik het geven van lezingen en presentaties heel leuk vind en dat ik er ook goed in ben. Met een boek in de hand kom ik makkelijker bij bedrijven binnen om lezingen te houden en mijn verhaal en passie uit te dragen.”

Wat is je goed bevallen? Wat zou je een volgende keer anders aanpakken?

“Het is prettig om een schrijfbuddy te hebben. Van tevoren de grote lijnen van je boek weten is ook een aanrader. Wat ik anders zou doen de volgende keer? Ik zou een extra redactieronde inlassen, in verband met taalfouten in de eerste druk.”

Welke tips heb je voor andere auteurs?

“Zet de grote lijnen uit. Maak van elk hoofdstuk opzetjes in de vorm van alinea’s. Neem daarna de tijd om te schrijven, achter elkaar. Ga daarna pas corrigeren, zodat je in de flow van het schrijven blijft.”

Wat in het hele boekenproject vond je het leukst of meest interessant?

“Het ontwikkelen van een methode daarnaast.”

Wat zijn je ervaringen met BoekenBusiness?

“Ik volgde de masterclass ‘Zo promoot je je boek’. Vooral het promotieplan was voor mij interessant, het hele verhaal rondom social media was al bekend. De uitleg was helder, de ontvangst prima, de benadering vriendelijk. Handig is dat BoekenBusiness een compleet pakket aan begeleiding biedt om je boek uit te kunnen geven.

Mijn ervaring met Suzanna van der Laan als uitgever is heel goed. Ze begreep waar ik naartoe wilde, kwam met goede suggesties, was duidelijk in waar zij voor stond (niet tornen aan de opmaak), hield de grote lijn in de gaten en liet me prettig maar duidelijk weten waar ik als schrijver de mist inging.”

Links

Volg Michaëla op

cover vz_ijsberg

Smelt die ijsberg!
Los jouw onbewuste blokkades op met de START&GO-methode

Michaëla Wierdsma
Uitgeverij Booklight
ISBN 9789491472701
€ 19,95

bestellen