“Ik geef steeds meer lezingen, voor tien tot honderd man.”

Wie is hier nou de baas

Wie is hier nou de baas?

Pep Degens

Pep Degens

Over boek en auteur

Autonomie en regie staan hoog op onze psychologische verlanglijst. In de praktijk worden we echter voortdurend belaagd door andere ‘bazen’ die ons graag de macht ontnemen. Zo raken we allemaal wel eens verstrikt in ons eigen gedrag, onze gedachten en gevoelens. Onze opvoeding, eerder gemaakte keuzes, succes, falen, rijkdom, armoede, baan, ontslag of routines … alles en iedereen kan ons onze macht ontnemen. Zij worden ons de baas, wij vliegen op de automatische piloot naar de toekomst.

Klik hier voor meer informatie

Hoe neem je de macht weer terug en geef je je eigen leven vorm? Hoe kom je erachter wat jij echt wilt en hoe ga je dat realiseren? Dit boek is de virusscanner waarmee je je eigen besturingssoftware onder de loep neemt. Als je last hebt van een vaag, ontevreden gevoel, knagende stemmingen, een sluimerende depressie, energieverlies. Als je aanhikt tegen het leven of juist doordraaft in doen-doen-doen … dan zijn dit signalen dat je niet meer helemaal eigen baas bent. Dit zou je jezelf toch nooit aandoen? Groei weer uit tot je eigen baas en kies voor je eigen leven vanuit autonomie!

Pep Degens (1964) runt met echtgenote Marianne Mosselman Bureau Parsival. Hij ontwikkelde twee trainingen Persoonlijke Groei: ZEKERbijPEP en DIEPERbijPEP. De hoge evaluaties van beide trainingen brachten hem in de finale van de Wedstrijd Beste Opleider van 2013. Deelnemers roemen het duurzame effect en het pragmatische karakter van de trainingen, en Pep om zijn persoonlijke aandacht voor iedereen. Dit boek vertaalt de geheimen van zijn trainingen en zijn visie op groeien en leven naar het dagelijks leven van ons allemaal.

Tips

  • Begin op tijd met de promotie.
  • Zoek ambassadeurs.
  • Zet je boek op bol.com.

Pep Degens:

“Jan Sinot is een echte deskundige die snel kan aangeven wat wel en niet werkt. Daardoor kanaliseert en katalyseert hij enthousiasme en flow!”

Zo pakte deze auteur het aan

Inspiratie & do’s-and-don’ts
Zes vragen aan Pep Degens, die bij BoekenBusiness de masterclass Zo promoot je je boek volgde. Over hoe dit debuut zijn bedrijf heeft versterkt, tot wat hij de volgende keer anders zou doen.

Hoe heb je het verschijnen van je boek gevierd?

“In Stadscafé de Observant, in Amersfoort, met veertig man en een acteur van De Wereld Draait Door.”

Op welke manieren heeft het boek je business versterkt?

“Ik heb er twee seminars bijgedaan en geef steeds meer lezingen, voor tien tot honderd man.”

Wat is je goed bevallen? Wat zou je een volgende keer anders aanpakken?

“Lezingen geven bevalt me erg goed. Een volgende keer zou ik eerder met de promotie beginnen en die breder aanpakken.”

Welke tips heb je voor andere auteurs?

“Begin op tijd met de promotie en zoek een paar ambassadeurs die zich voor je inzetten. Pak je boek er elke dag opnieuw bij en bedenk: wat kan ik nog doen om meer exemplaren te verkopen? Zet je boek zeker ook op bol.com.”

Wat in het hele boekenproject vond je het leukst of meest interessant?

“Het schrijven en schaven van het verhaal.”

Wat zijn je ervaringen met BoekenBusiness?

“Jan Sinot is een echte deskundige die vrij snel kan aangeven wat wel en niet werkt. Daardoor kanaliseert en katalyseert hij enthousiasme en flow naar het uitgeven en promoten toe!”

Links

Volg Pep op

Wie is hier nou de baas

Wie is hier nou de baas!?
In 21 Peptalks naar leven vanuit autonomie

Pep Degens
Hardcover
ISBN 9789082169201
€ 18,50

bestellen