Waarom BoekenBusiness?

  • Ondersteuning van A tot Z

   Schrijven, uitgeven en promoten. BoekenBusiness biedt ondersteuning bij het hele proces.

 

  • Ervaren coaches die het vak écht kennen

   De BoekenBusiness-coaches kennen het boekenvak van alle kanten (we hebben ervaring als boekhandelaar, corrector, redacteur, auteur, uitgever, pr-manager, auteurscoach, ghostwriter en/of beoordelaar van manuscripten). Gedrukt boek of e-book, we helpen je graag om er een succes van te maken.

 

  • Onafhankelijk advies

   Ook al kunnen we je begeleiden bij het complete uitgeefproces, BoekenBusiness is zelf geen uitgever. Als auteur krijg je dus altijd een onafhankelijk advies. Voor de ene schrijver is een kwaliteitsuitgever de beste optie, voor de ander publiceren in eigen beheer. Wij denken hierin graag met je mee (en ondersteunen je bij dit traject, als je daar behoefte aan hebt).

 

  • Voor de ondernemende professional

   We richten ons specifiek op professionals die met een boek hun business en/of expertpositie willen versterken. Door deze doelgroepgerichte focus sluit ons aanbod naadloos aan op de wensen en behoeften van jou als zakelijk schrijver.

   Als ondernemers denken we ook strategisch met je mee. Met een goed doordacht plan en slimme keuzes haal je er het maximale uit.

 

  • De werkwijze die bij jou past

   Hoeveel en welke hulp heb je nodig? Graag zoeken we naar een manier van werken die bij jouw doelen past. Voor de een fungeren we als meelezer en combineren we dat met coachingsgesprekken. Met de ander zitten we als ghostwriter een week in een hutje op de hei onder het mom: ‘Jij praat, wij schrijven.’ Weer een ander volgt ons TOPTEAM-traject en laat zich van start tot finish begeleiden.

   Doe je het liefst zo veel mogelijk zelf? Volg dan de masterclass Zo schrijf je een boek. Aan het eind van de dag weet je precies wat je te doen staat en hoe je een vliegende start maakt met jouw boek.

 

  • De coach of ghostwriter die bij jou past

   BoekenBusiness beschikt over een team van ervaren coaches en ghostwriters. Stuk voor stuk professioneel en prettig in de samenwerking. Na een eerste kennismaking koppelen we je aan de begeleider die het beste bij jou past. Klikt het van beide kanten? Dan gaan we van start.

   BIJZONDER: Kies je voor ghostwriting, dan helpen we je meteen aan een contract bij een bekende uitgever.

 

VERDER PRATEN?

Wil je een keer vrijblijvend verder praten over je boekenproject? Over hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen? Bel of mail dan gerust.