checklist - is een ghostwriter wat voor mijChecklist voor ambitieuze ondernemers met visie

Met een boek geef je jouw business een enorme boost. Je expertstatus stijgt, je krijgt gratis media-aandacht en uitnodigingen voor lezingen, je kunt hogere tarieven vragen voor je diensten en er komen onverwachte kansen op je pad. Nooit eerder had je zo’n sterk, inhoudelijk visitekaartje om nieuwe klanten mee te trekken.

Overweeg je de hulp van een ghostwriter in te roepen, voor het schrijven van je boek? Met deze test check je of dat interessant is in jouw situatie.

Hoeveel van deze tien boxen vink jij af?

  1.   Druk, druk, druk. Ik heb helemaal geen tijd om een boek te schrijven.
  2.   Praten gaat me prima af. Mijn boodschap op papier zetten is al een stuk lastiger.
  3.   Ik wil op nummer 1 komen bij Managementboek. Of beter nog: Managementboek van het Jaar worden!
  4.   Mijn uurtarief ligt boven de € 75.
  5.   Ik krijg mijn werkweek makkelijk gevuld met zinvolle, zakelijke bezigheden.
  6.   Oefenen om steeds betere teksten te schrijven? Nee, dank je. Daar heb ik (freelance) medewerkers voor.
  7.   Ik heb zo veel kennis, ik vind het lastig daarin een heldere structuur aan te brengen.
  8.   Ik ben dyslectisch.
  9.   Als ik een boek realiseer, dan moet het ook echt goed zijn en wil ik dat het bij een topuitgever verschijnt.
  10.   Ik wil al langer een boek, maar het komt er steeds niet van.

 

Heb je één box afgevinkt, dan kan een ghostwriter al interessant voor je zijn. Bij drie of meer boxen is ghostwriting waarschijnlijk dé oplossing voor jou. Twijfel je nog? Of ben je benieuwd wat BoekenBusiness voor jouw bedrijf kan betekenen? Reserveer een Boek Succes-gesprek voor 30 minuten gratis sparren over je boekenplannen.

Of pak meteen de telefoon en bel naar Janneke Sinot (06-20865894). Snelle beslissers zijn de meest succesvolle ondernemers.