google49af60cd339fc5fd.html

Boek promoten – Op naar een bestseller!

Maak van je boek een bestseller. Doe je voordeel met onze tips en tools: van originele ideeën om in de media te komen, tot een handige planner voor je complete promotiecampagne. Een persbericht leren of laten schrijven? Met een persoonlijke coach een gedegen pr-plan uitwerken? Ook dat kan bij BoekenBusiness.

Zo promoot je je boek

Een eendaagse masterclass vol originele boekpromotie-ideeën, waardevolle adviezen en inspirerende praktijkvoorbeelden. Inclusief een planner voor jouw promotieplan.

Agenda - Masterclass Promoten

jun
19
ma
10:00 am Zo promoot je je boek (Antwerpen)
Zo promoot je je boek (Antwerpen)
jun 19 @ 10:00 am – 4:15 pm
Een dag vol originele boekpromotie-ideeën, waardevolle adviezen en inspirerende praktijkvoorbeelden. Inclusief een planner voor jouw promotieplan.
jun
21
wo
10:00 am Zo promoot je je boek (Utrecht)
Zo promoot je je boek (Utrecht)
jun 21 @ 10:00 am – 4:15 pm
Een dag vol originele boekpromotie-ideeën, waardevolle adviezen en inspirerende praktijkvoorbeelden. Inclusief een planner voor jouw promotieplan.

Webinar boekpromotie

Stapels onverkoopbare boeken op zolder? Laat het jou niet gebeuren. In dit webinar: 10 gouden tips voor een succesvolle boekpromotie.

Individuele begeleiding

post4

Begeleiding op maat. Een persoonlijk boekpromotieplan, een pitch om op tv te komen, een social-media-campagne? Je zegt het maar.

Promotie uitbesteden

Geen zin of tijd om zelf de (hele) boekpromotie op te pakken? We nemen je graag het werk uit handen. Van persbericht tot pitch. Van bieb tot bol.com.

De BoekenBusiness-coaches hebben een groot netwerk in de journalistiek. Daar doe je als auteur en klant je voordeel mee. Zo interviewde Janneke Sinot mij voor een artikel in Santé. Ik heb het daarna met blosjes op mijn wangen zitten lezen. Het is altijd weer een feest met haar te werken.

Albert Sonnevelt

Sonnevelt Opleidingen

Lees hier onze laatste blogs over boekpromotie:

De Antwerpse Boekenbeurs – voor lezer én schrijver

De Vlamingen kijken er het hele jaar naar uit: de Antwerpse Boekenbeurs. In bijna twee weken bezoeken meer dan 150.000 mensen deze grootste publieksbeurs van de Lage Landen (een groot contrast met Manuscripta, dat dit jaar slechts duizend bezoekers wist te trekken)....

Lees meer