Individuele begeleiding

Geen algemene tips, maar begeleiding helemaal toegespitst op jouw situatie. Een persoonlijk boekpromotieplan, een pitch om op tv te komen, een social-media-campagne? Je zegt het maar.


Promotieplan
promotieplan

Hoe organiseer je de promotie van je boek? Welke middelen zet je in, wat doe je wanneer? Bepaal met een BoekenBusiness-coach de ideale strategie.

Promotie is van levensbelang voor een boek. Bij BoekenBusiness vind je experts die dit kunstje tot in de perfectie beheersen. De gratis publiciteit die dit opleverde, bespaarde ons duizenden euro’s advertentiekosten. Paul van den HeuvelVDH Books

Coaching op maat

img6

Wat heb jij nodig om je boek en je bedrijf een boost te geven? Wij denken graag met je mee over de ideale aanpak. Voor meer boekverkoop én meer klanten.

Auteurswebsite in 1 dag

Hulp bij de inhoud en techniek van een eigen auteurswebsite. Met of zonder kant-en-klaar template. Aan het eind van de dag kan jouw website online.

Sponsors voor je boek

crowdfunding - paraplu - uitgeverij Je boek laten sponsoren? Het kan! Ontdek de vele mogelijkheden en werk, samen met een coach, een sponsorcampagne uit voor jouw boek.