Promotieplan


promotieplanCoachingssessie

Hoe organiseer je effectief de promotie van je boek? Welke middelen zet je in, wat doe je wanneer?

Stel samen met een ervaren coach jouw persoonlijke promotieplan op. Met de beste ideeën en een duidelijke focus kun je daarna aan de slag. Zo zorg je dat jouw boek onder de aandacht komt én blijft. Er zijn twee opties:

  • Online gesprek (2 uur) – € 349* (inclusief voorbereidingstijd van de coach)
  • Persoonlijke coaching (4 uur) – € 575* (inclusief voorbereidingstijd van de coach)

Beide sessies zijn inclusief de BoekenBusiness-promotieplanner:
een uitgebreid overzicht van promotieacties, ideeën om je boek te pitchen, een sjabloon voor een professioneel persbericht en nog heel veel meer.

Besteed je (een deel van) de promotie liever uit? Dan bespreken we tijdens de coachingssessie – kies de optie ‘4 uur’ – meteen je strategie: wat doe je zelf, wat besteed je uit aan BoekenBusiness, waarvoor schakelen we promotiepartners in?

Praktisch

Voor de persoonlijke coaching spreken we in overleg een locatie af. Je bent welkom op ons kantoor in Waalre (bij Eindhoven) of wij komen naar jou toe. Ook een ontmoetingsplek als Seats2Meet, bijvoorbeeld in Utrecht, is een optie. Het is maar net wat jij prettig vindt.

* De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en – in het geval van de persoonlijke coaching – exclusief reistijd. Deze laatste bepalen we op basis van de schatting die Routenet.nl hanteert, waarbij we een uurtarief van € 87 aanhouden. Eventuele filetijd komt voor onze rekening. Er komt ook geen aparte kilometervergoeding meer bij.

Mijn uitgever kwam met een mooi marketingplan voor mijn debuutmanagementboek, maar ik wilde iets speciaals dat veel impact zou hebben op de voorinschrijving. Dus zocht ik daar hulp bij. Op internet kom je veel aanbieders van boekpromotie tegen. BoekenBusiness viel op vanwege de professionele uitstraling. Als ondernemer ben je meer dan alleen auteur en dat hebben ze daar goed begrepen. Door de heldere dienstverlening, de vlotte communicatie en het flexibel meedenken, voelde ik mij meteen tot BoekenBusiness aangetrokken.

Op korte termijn kon ik een halve dag een-op-een coaching boeken. Die was niet alleen grondig voorbereid, maar ook zeer goed verzorgd. Naast het mooie boekje dat ik ontving met waardevolle tips en een planning, kreeg ik echt maatwerkadvies. Ik voelde me serieus genomen en zeer geholpen.

Na een intensieve ochtend vertrok ik met een zeer voldaan gevoel: we hadden een fantastisch promotieplan opgesteld, specifiek voor mijn doelgroep en gericht op verschillende netwerken. Er zit niet alleen slimme ervaring achter het plan, het daagt mij ook uit om te gaan vloggen! Als kers op de pudding maakten we een mooie opzet voor mijn boekpresentatie. Deze resultaten waren boven verwachting!

Marjolijn de Graaf

Desicion by design