Vind sponsors voor je boek

Coachingssessie

crowdfunding - paraplu - uitgeverij

Sponsoring, het is vast niet het eerste waar je aan denkt als je een boek schrijft. Maar het kan je veel opleveren. Betaalde schrijftijd bijvoorbeeld, of budget om je boek in eigen beheer uit te geven. Pak je het slim aan, dan is het bovendien een waardevol instrument voor je boekpromotie. In deze coachingssessie van 4 uur werk je, samen met een ervaren coach, een sponsorcampagne uit voor jouw boek. Aan de hand van inspirerende praktijkcases leer je welke mogelijkheden er zijn. Van investeerder tot adverteerder, en van bulkafname tot voorintekening. En wat dacht je van crowdfunding? Het leuke is: het levert niet alleen geld op voor je boek, maar ook ambassadeurs die jou straks helpen het boek te promoten. En dus om er nog meer van te verkopen. Dubbele winst!

Praktisch

Voor deze sessie spreken we in overleg een locatie af. Je bent welkom op ons kantoor in Waalre (bij Eindhoven) of wij komen naar jou toe. Ook een ontmoetingsplek als Seats2Meet, bijvoorbeeld in Utrecht, is een optie. Het is maar net wat jij prettig vindt.* Prijs: € 497 (sessie van 4 uur)

* De genoemde prijs is exclusief 21% btw en reistijd. Deze laatste bepalen we op basis van de schatting die Routenet.nl hanteert, waarbij we een uurtarief van € 75 aanhouden. Eventuele filetijd komt voor onze rekening. Er komt ook geen aparte kilometervergoeding meer bij.
Door mijn boek kreeg ik veel aanvragen voor lezingen en inschrijvingen voor onze opleidingen.
Albert Sonnevelt

Sonnevelt Opleidingen