google49af60cd339fc5fd.html

Boek schrijven – Laat je waarde zien

Een boek heeft enorm veel waarde voor je bedrijf en voor je klanten. Maar dan moet je het wel goed aanpakken! Schrijf een inhoudelijk sterk, lekker leesbaar verhaal dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Wil je het boek ook goed verkopen? Onderscheid je dan van wat er al op de markt is. Wij helpen je daar graag bij.

Zo schrijf je een boek

Tijdens deze eendaagse masterclass leer je alle ins en outs van het schrijven van een boek. Inclusief stijltips en een gratis tekstbeoordeling!

Agenda - Masterclass Schrijven

aug
22
di
12:30 pm Webinar ‘Dit jaar schrijf ik mij...
Webinar ‘Dit jaar schrijf ik mij...
aug 22 @ 12:30 pm – 1:30 pm
Loop je met schrijfplannen rond, maar komt het er steeds niet van? Dit webinar maakt het verschil! Met praktische tips en een waardevolle bonus.

Individuele begeleiding

post4

Coaching op maat. Van een strategiesessie rond doelgroep en afbakening, tot hulp bij spelling, stijl en structuur.

Gratis webinars

Schuif eens aan bij onze webinars. Van achter je laptop, smartphone of pc doe je volop inspiratie op. Leuk, leerzaam en … helemaal gratis!

Jaarprogramma

Complete begeleiding bij het schrijven, uitgeven en promoten van je boek. Met persoonlijke coachingssessies en een unieke uitgeefgarantie!

Leesrapport

Stock-taking

Een uitgebreide analyse van jouw tekst. Opbouw, invalshoek, doelgroep, stijl, spelling en commerciële kansen. Met tips voor verbetering, waarmee je direct aan de slag kunt.

Redactie & Correctie

iStock_000018106955Small

Een boek vol taalfouten is geen goede reclame voor je bedrijf. Schakel een professional in voor correctie of redactie van topkwaliteit.

Ghostwriting

iStock_000001740009_Small

Geen zin of tijd om zelf een boek te schrijven? Laat het een ghostwriter doen. Het is een ijzersterke combinatie: jouw kennis en onze vlotte pen.

Door mijn boek kreeg ik veel aanvragen voor lezingen en inschrijvingen voor onze opleidingen.

Albert Sonnevelt

SonneveltOpleidingen

Waarom BoekenBusiness?

  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Begeleiding van A tot Z
  • Onafhankelijk advies
  • Voor ondernemers

Lees ook deze blogs over het schrijven van een boek:

Boek schrijven van A tot Z

Wil je een boek schrijven? Dan zijn de 26 letters van het alfabet onmisbaar. In deze blog gaan we ze allemaal af, in hun overbekende maar handige volgorde. Met bij elke letter een woord, schrijftool of tip waar jij als schrijver je voordeel mee kunt doen. Anekdote Een...

Lees meer

10 spelfouten die bijna iedereen maakt

Goed spellen. We proberen het allemaal. Maar in de praktijk gaat er heel wat mis. Zeker bij deze tien kwesties. Hoe zit dat bij jou? Barbeque Een simpel woord, maar o zo vaak verkeerd gespeld. Misschien omdat we in het Engels veelvuldig ‘BBQ’ tegenkomen? De correcte...

Lees meer

Iedereen kan een boek schrijven. Jij ook!

Kan iedereen een boek schrijven? Natuurlijk. Je klapt je laptop open, opent een nieuw document en begint gewoon te tikken. 40.000 woorden later stap je naar de drukker en laat je de boel printen. Hoe makkelijk kan het zijn? De werkelijkheid is natuurlijk...

Lees meer