Boek schrijven – Laat je waarde zien

Een boek heeft enorm veel waarde voor je bedrijf en voor je klanten. Maar dan moet je het wel goed aanpakken! Schrijf een inhoudelijk sterk, lekker leesbaar verhaal dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Wil je het boek ook goed verkopen? Onderscheid je dan van wat er al op de markt is. Wij helpen je daar graag bij.

Scan BoekideeBoekideeScan

Hoe interessant is jouw boekidee? Zijn onderwerp en doelgroep slim gekozen? Hoe waardevol is je netwerk? Check – voor je gaat schrijven – je succeskansen.

Lees meer

 

 

ghostwriting - ghostwriterGhostwriting

Geen zin of tijd om zelf een boek te schrijven? Laat het een ghostwriter doen. Het is een ijzersterke combinatie: jouw kennis en onze vlotte pen.

Lees meer

 

Door mijn boek kreeg ik veel aanvragen voor lezingen en inschrijvingen voor onze opleidingen.
Albert Sonnevelt

SonneveltOpleidingen

structuursessie - schrijfcoachingStructuursessie

Werk samen met een coach de blauwdruk van je boek uit. Een goede structuur geeft houvast bij het schrijven en bespaart je enorm veel tijd.

Lees meer

 

 

coaching businessCoaching op maat

Loop je vast bij het schrijven? Wil je feedback op jouw teksten, ideeën en keuzes? Een schrijfcoach helpt je in no time (weer) op weg.

Lees meer 

Lees ook deze blogs over het schrijven van een boek:

Doe de kleine-woordjes-check

Doe de kleine-woordjes-check

Wat gaat het vaak fout bij schrijvers! Ze gebruiken te veel kleine woordjes. Jij ook, wedden?O jee!Deze week hadden we een geschrokken ondernemer aan de lijn. “Oei, een van de proeflezers vindt dat ik te veel nietszeggende woorden gebruik in mijn boek.” Zijn vraag:...

Lees meer
7 woorden die ik nog niet kende. Jij wel?

7 woorden die ik nog niet kende. Jij wel?

Dagelijks ben ik professioneel met taal bezig. De digitale Van Dale huppelt dan ook vrolijk mee op al mijn taalavonturen. Toch leer ik nog elk jaar nieuwe woorden. Deze zeven termen kende ik nog niet. Jij wel? Koekhakken‘Koekhappen’ kende ik, maar ‘koekhakken’ was...

Lees meer