google49af60cd339fc5fd.html

Ghostwriting

  • ‘Ooit ga ik een boek schrijven. Het ontbreekt me alleen nog aan de tijd.’  
  • ‘Kennis heb ik genoeg in huis, maar hoe krijg ik die lekker leesbaar op papier?’ 
  • ‘Schrijven kan ik wel, maar die structuur, hè. Waar moet ik in hemelsnaam beginnen?’

GhostwritingHerken je bovenstaande worstelingen?
Dan is een ghostwriter de oplossing voor jou. Bij BoekenBusiness spelen we graag voor ‘spookje’. We kruipen in jouw huid en werken samen met jou aan een prettig leesbaar boek. Daarvoor combineren we jouw kennis en ervaring met onze vlotte pen.

Jij praat, wij schrijven!

Hoeveel hulp je nodig hebt bij het schrijven, hangt natuurlijk af van je ervaring. Maar bijvoorbeeld ook van de hoeveelheid tijd die je hebt en eventueel beschikbaar materiaal. Graag zoeken we naar een manier van werken die bij jouw doelen past. Voor de een zijn dat wekelijkse sessies onder het mom: ‘Jij praat, wij schrijven’. De ander trekt zich liever een week terug in een hutje op de hei. Weer een ander levert zijn hersenspinsels op papier aan en laat ons er iets moois van maken.

Waarom een ghostwriter?

Wat levert het inschakelen van een ghostwriter je op? Allereerst natuurlijk een boek. Dat kan een gedrukt boek zijn, maar ook een e-book. Of allebei. Andere voordelen:

  • een boek verhoogt je expertstatus,
  • het levert veel gratis publiciteit op,
  • het vergroot je waarde als spreker,
  • je houdt tijd over om te doen waar jij goed in bent,
  • je bent verzekerd van een prettige, professionele schrijfstijl.

De publicatie verschijnt onder jouw eigen naam en is dan ook een prachtig visitekaartje.

 

Wil je meer informatie?

Voor mijn boek Sales beter de baas heb ik de hulp ingeroepen van BoekenBusiness-coach Janneke Sinot. De samenwerking verliep bijzonder prettig en professioneel. Ook ben ik onder de indruk van haar vermogen om in de geest van een ander te schrijven. Ik schat in dat er maar weinig mensen zijn die haar, in een samenwerking om ‘even’ een boek te schrijven, evenaren.

Edwin de Haas

Canvass Company

Dankzij de samenwerking met BoekenBusiness-coach Janneke Sinot is Artsen zijn ook maar mensen een prachtig en indrukwekkend boek geworden.

Johan de Kruijf

Odius