Individuele begeleiding

Schrijven is een vak. Als auteur kun je veel zelf doen, maar met de hulp van een professional haal je veel meer uit je boek. Ook commercieel. Kies de beste strategie, bespaar tijd met een goede blauwdruk of werk samen met een ervaren redacteur aan een (nog) betere schrijfstijl. Vastgelopen in het schrijfproces? Dankzij de persoonlijke feedback van een schrijfcoach kun je met nieuwe energie weer verder.

 

structuursessie - schrijfcoachingStructuursessie

Werk samen met een coach de blauwdruk van je boek uit. Een goede structuur geeft houvast bij het schrijven en bespaart je enorm veel tijd.

Lees meer

 

 

 

 

strategiesessie - schrijfcoachingStrategiesessie

Kies slim de doelgroep en het thema van je boek. Zo zet je jezelf echt als expert op de kaart. En haal je er ook commercieel het maximale uit.

Lees meer

Zo schrijf je een boek

Masterclass Zo schrijf je een boek

MASTERCLASS OP MAAT – Tijdens deze individuele, online training leer je alle ins en outs van het schrijven van een boek. Inclusief stijltips en een gratis tekstbeoordeling!

Lees meer

Coaching op maat

schrijfcoaching - individuele begeleiding - schrijven

Loop je vast bij het schrijven? Wil je feedback op jouw teksten, ideeën en keuzes? Een schrijfcoach helpt je in no time (weer) op weg.

Lees meer

Strippenkaart

strippenkaart coaching hand

Een persoonlijke kennismaking, tien waardevolle checklists en een coachingstraject helemaal afgestemd op jouw wensen.

Lees meer

van blog naar boek - schrijfcoachingVan blog naar boek

Blog jij voor je business? Ontdek hoe je die teksten succesvol omzet naar een boek. Eén keer werk, twee keer resultaat. Dat is het idee.

Lees meer

Mijn BoekenBusiness-coach bracht structuur, leerde me beter schrijven en moedigde me aan door te zetten als ik het even niet meer zag zitten. Alles bij elkaar was het zo goed voorbereid dat uitgeverij Scriptum besloot mijn boek uit te geven.

Mine van Wychen

Jij redt het wel