Structuursessie

  • structuur - structuursessie (shutterstock)

    Hoe orden ik alle input die ik heb?

  • Wat vertel ik wel, wat laat ik beter weg?
  • Is het slim om kaders, intro’s en samenvattingen op te nemen?
  • Vertel ik mijn verhaal chronologisch, of kies ik een andere structuur?
  • Hoe bewaak ik de balans in mijn boek?
  • Hoe houd ik de aandacht van de lezer vast?

Zit je met dit soort vragen? Wij denken graag met je mee. Over de juiste aanpak en structuur voor jouw boek. Na dit coachingsgesprek heb je de blauwdruk van je boek klaar. Zo’n duidelijk plan van aanpak bespaart je veel tijd en ergernis bij het schrijven. Zie het als een voorlopige inhoudsgave. Daarna is het een kwestie van ‘vakken vullen’.

Praktisch

Voor deze sessie spreken we in overleg een locatie af. Je bent welkom op ons kantoor in Waalre (bij Eindhoven) of wij komen naar jou toe. Ook een ontmoetingsplek als Seats2Meet, bijvoorbeeld in Utrecht, is een optie. Het is maar net wat jij prettig vindt.*

Prijs: € 975

* De genoemde prijs is exclusief 21% btw en reistijd. Deze laatste bepalen we op basis van de schatting die Routenet.nl hanteert, waarbij we een uurtarief van € 87 aanhouden. Eventuele filetijd komt voor onze rekening. Er komt ook geen aparte kilometervergoeding meer bij.

Ik had de wens een boek te schrijven, maar wist niet waar te beginnen. Ik zag direct de meerwaarde van coaching. Persoonlijke aandacht, inzoomen op wat er ligt aan tekst. De coach kwam met waardevolle reflecties en deelde haar kennis met me. Wat dit opleverde? Ik kreeg een enorme focus, waardoor ik veel productiever werd. Absoluut een aanrader dus voor startende schrijvers!
Brigitte Paulissen

Troeptrimmen

BoekenBusiness-coach Suzanna van der Laan begreep waar ik naartoe wilde, kwam met goede suggesties, hield de grote lijn in de gaten en liet me prettig maar duidelijk weten waar ik als schrijver de mist inging.
Michaëla Wierdsma

Verander Gedrag. Nu