Een doel is een droom met een deadline.

– Peter Darbo

Jaarprogramma ‘Niet dromen, maar doen!’

Ben je ondernemer? Ben je een expert in jouw vakgebied of wil je het worden? Schrijf een boek! Zo geef je jezelf en je business een enorme boost. Nooit eerder had je zo’n sterk, inhoudelijk visitekaartje om nieuwe klanten mee te trekken. Doe mee met het BoekenBusiness-jaarprogramma. Dan heb je binnen nu en een jaar jouw boek in handen. Gegarandeerd!

jaarprogramma BoekenBusiness

Waarom inschrijven?

 • Het is NU tijd om jouw droom waar te maken!
 • Een eigen boek opent deuren, trekt klanten aan en verhoogt je expertstatus. Je krijgt gratis aandacht in de media en kunt meer geld vragen voor lezingen. 
 • Wij helpen je stap voor stap door het hele proces van schrijven, uitgeven en promoten. Met als resultaat: een eigen boek om trots op te zijn.
 • Jouw inzet gecombineerd met onze intensieve begeleiding zorgt ervoor dat je boek er nu echt komt. Niet alleen dromen dus, maar ook doen!
 • Je zult zien: zowel het proces als het resultaat geeft je enorm veel positieve energie.
 • Je profiteert van onze unieke uitgeefgarantie: we helpen je aan een contract bij een kwaliteitsuitgever óf je krijgt 500 gedrukte exemplaren van je boek. Aan het eind van het traject is jouw boek gepubliceerd!
 • Je verdient je investering ruimschoots terug (in royalty’s en/of spin-off).
 • Deelnemen aan dit jaarprogramma is zonder risico. Ben je niet tevreden, dan kun je tussentijds uitstappen en krijg je geld terug.

Voor wie?

 • Ondernemers die beseffen dat een boek hun business een flinke boost kan geven
 • Iedereen die het schrijven van een boek steeds maar blijft uitstellen
 • Schrijvers die zeker willen weten dat hun boek binnen een jaar op de markt is
 • Mensen met alleen nog maar een boekidee of al (vergevorderde) teksten
 • Auteurs die zichzelf en hun boek serieus nemen
Ik wilde mijn droom waarmaken en was ook vastbesloten dit te doen. Maar ja … waar moest ik beginnen? Ik kende de weg niet in boekenland. Inschrijven voor het jaarprogramma ‘Niet dromen, maar doen!’ leek mij de enige juiste stap, ook al was het voor mij eigenlijk een te forse investering. Ik dacht: gewoon doen en zie maar waar het avontuur eindigt.

Ik heb geen seconde spijt gehad van deze beslissing. Jan, Janneke en Suzanna zijn bevlogen en zeer ervaren vakmensen. Zij hebben me op een opbouwende manier geïnspireerd en geleerd om een goed boek te schrijven. De masterclass ‘Wie geeft mijn boek uit?’ heeft mij zelfs een contract opgeleverd bij uitgever LannooCampus. Maar ook de andere masterclasses over het schrijven en promoten zijn voor mij zeer de moeite waard geweest. Overigens zijn de masterclasses niet alleen leerzaam, maar ook leuk om te volgen door de ongedwongen sfeer.

Birgit Smit

Succession

Investeer in jezelf. Jouw kennis, energie en inspiratie bepalen het succes van je bedrijf.

Vivienne van Eijkelenborg

(Zakenvrouw van het Jaar 2016), Difrax

Wat levert het jou op?

Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren we jouw wensen en mogelijkheden en stellen we jouw BoekenBusinessPlan op.

Plan van aanpak

Je krijgt een stappenplan op maat, inclusief deadlines. Dit houdt je op de rit. Voor elke deadline die je haalt, krijg je bovendien een leuke bonus.

Drie masterclasses

Je mag deelnemen aan ons complete masterclassaanbod. Op deze manier leiden we je door het hele proces, van start tot finish.
k

Checklists

Je hebt onbeperkt toegang tot onze database met heel veel handige checklists.

Individuele coaching

Een heel jaar lang krijg je iedere maand individuele coaching. Loop je vast of heb je een vraag? Na een coachingsgesprek kun je weer verder.

Uitgeefadvies

Wij helpen je de juiste keuze te maken: geef je je boek zelf uit of via een uitgever? En we begeleiden je bij de volgende stappen.

Feedback op je schrijfwerk

Je krijgt feedback op de eerste hoofdstukken van je boek, je publicatievoorstel, titel en flaptekst. Echt maatwerk dus.

Uitgeefgarantie

We helpen je aan een contract bij een kwaliteitsuitgever óf je krijgt 500 gedrukte exemplaren van je boek. Aan het eind van het traject is jouw boek gepubliceerd!

Correctie van je manuscript

Wanneer je je boek in eigen beheer uitgeeft, kijkt een professionele corrector de spelling en grammatica voor je na.

Vormgeving cover en binnenwerk

Je hoeft niet zelf op zoek naar een vormgever. Dat regelen wij voor je – en is bij de prijs inbegrepen. Zo ben je verzekerd van kwaliteit én gemak.

Gratis e-book

Geef jij je boek uit in eigen beheer? Dan maken we gratis een e-book voor je. Heel handig in dit digitale tijdperk.

Etalage

Jouw boek krijgt een plekje in de BoekenBusiness-etalage. Zo inspireer je ook andere ondernemers om hun droom waar te maken.
Bij BoekenBusiness vind je de beste voorbereiding op je boek die je kunt wensen. Direct bruikbare tips, onontbeerlijke checklists, inspirerende blogs, handige masterclasses en op maat gesneden coachsessies bieden alles wat je nodig hebt (en nog veel meer) om met vertrouwen je eerste stappen op het schrijverspad te zetten. En dan zijn de BoekenBusiness-coaches ook nog heel aardig. Met opbeurende woorden precies op het moment dat je daar behoefte aan hebt. Met verrassende attenties als je belangrijke mijlpalen hebt bereikt. Met de juiste mix van soms meeleven en soms indringende vragen die op pijnlijke tekortkomingen wijzen. Het is mooi om dit allemaal te mogen ervaren.
Josien Sneek

Ervaren Ambtenaren Coaching & Training

Investering

€ 9995 (inclusief 500 boeken)

Voor € 9995* mag je deelnemen aan het BoekenBusiness-jaarprogramma.

Weet je een uitgever te interesseren voor je boek? Dan bestel je je auteursexemplaren natuurlijk daar. Omdat je dan geen eigen boeken nodig hebt, krijg je in dat geval maar liefst € 3000 van je inschrijfgeld retour.

Zodra je het contract met de uitgeverij getekend hebt, storten we het bedrag terug op je rekening. De kosten voor het jaarprogramma bedragen dan dus:

€ 6995 (plus een contract bij een uitgeverij)

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. En inclusief lunch, koffie, thee en middagversnapering tijdens de drie masterclasses. Wij bieden de mogelijkheid de kosten van het jaarprogramma in vier termijnen te voldoen. Je betaalt dan vier keer € 2500. Wil je hiervan gebruikmaken? Bestel dan hier de eerste termijn.

LET OP: Gezien de intensieve begeleiding die wij bieden, is het aantal mensen dat aan ons jaarprogramma kan deelnemen beperkt. Heb je interesse? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

Je inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld is ontvangen.

Algemene voorwaarden

Deze kun je online inzien of downloaden als pdf.

Niet goed, geld terug!

Twijfel je of dit jaarprogramma wel aansluit bij jouw wensen en behoeften? Wij niet. Met onze niet-goed-geld-terug-garantie loop je geen risico. Je kunt op elk moment stoppen. Je ontvangt dan naar rato je inschrijfgeld terug.

Ben je op schrijfgebied geen toptalent, doe dan een beroep op het jaarprogramma. Het eindresultaat is gegarandeerd, mits je ook zelf volle inzet toont, natuurlijk.
Peter Dombret

PeterPositief.com

Wat als je niet inschrijft?  

Natuurlijk kun je ook een boek schrijven zonder professionele begeleiding. Maar je zult de eerste niet zijn die:

 • kansen laat liggen omdat hij niet weet wat lezers en uitgevers willen;
 • een slecht boek schrijft omdat hij alles wil vertellen wat hij weet;
 • halverwege vastloopt omdat hij geen goed plan van aanpak heeft;
 • bij uitgevers moet leuren om zijn boek onder te brengen;
 • afwijzing na afwijzing krijgt van de kwaliteitsuitgevers;
 • geen idee heeft waar je een goede en betaalbare redacteur en vormgever vindt;
 • met stapels onverkoopbare boeken blijft zitten;
 • een boek heeft dat een slecht visitekaartje is voor zijn bedrijf, omdat er nog taalfouten in staan en/of de vormgeving amateuristisch is;
 • over 12 maanden moet constateren dat het er ook dit jaar weer niet van gekomen is een boek te schrijven.

 

Zonder BoekenBusiness was het een doodlopende weg geworden. Nu is ons boek Telefacing een prachtig visitekaartje voor ons bedrijf. Dankzij het BoekenBusiness-publicatievoorstel stonden de uitgevers voor ons in de rij.
Joost Zonneveld & Ron van der Maarel

Telefacing

Meld je NU aan voor het BoekenBusiness-jaarprogramma ‘Niet dromen, maar doen!’ en heb binnen een jaar jouw boek in handen.

Je kunt op ieder moment starten. 

Bij BoekenBusiness vind je deskundigheid en flexibiliteit. Je bent er als klant echt koning.
Harry van de Pol

vanbinnenuit (Ede)

We zien je aanmelding graag tegemoet. Dan kunnen we snel een keer kennismaken en samen jouw persoonlijke BoekenBusiness-plan opstellen.

Geef je business een boost en schrijf dat boek!