Strippenkaart voor coaching

 

Begeleiding op maat

 

Een persoonlijke kennismaking, tien waardevolle checklists en een coachingstraject helemaal afgestemd op jouw wensen.

Totale waarde: € 2279
Jouw prijs: € 1750

strippenkaart coaching

Hoe werkt het?

  • Je maakt kennis met jouw persoonlijke BoekenBusiness-coach. Dit kan via Skype of telefoon. Wil jij je coach graag live ontmoeten? Dan ben je welkom op zijn of haar werkplek.
  • Een strip geeft in principe recht op een coachingsgesprek van 1 uur, waarbij we ervan uitgaan dat de coach 1½ uur voorbereidingstijd heeft. Afhankelijk van de behoefte die jij als auteur hebt, kan die verhouding anders liggen (bijvoorbeeld 2 uur coaching en 30 minuten voorbereiding, of 30 minuten coaching en 2 uur voorbereiding). De coach stemt de begeleiding dus, in overleg met jou, helemaal af op jouw wensen.
  • Je ontvangt 10 waardevolle checklists voor het schrijven, uitgeven en/of promoten van je boek. Samen met je coach bekijk je welke voor jou de meeste waarde bieden. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: – De onderdelen van een non-fictieboek – Hoe brief je proeflezers? – Waarop beoordeelt een uitgever je manuscript? – Wat mag er niet ontbreken in een publicatievoorstel? – Contractonderhandeling met de uitgever – De lancering van je boek – Boekpromotie … en nog heel veel meer.

Wat is de investering?

De investering om jouw boek op deze manier met professionele hulp naar een hoger plan te tillen, bedraagt € 1750 (excl. btw). De totale waarde van de strippenkaart is € 2279. Je krijgt dus een korting van ruim € 500. Zo willen we trouwe klanten waarderen.  

TIP

Ligt je coachingsbehoefte vooral op het schrijfvlak? Laat dan eerst een Leesrapport opstellen. Zo maak je een buitengewoon goede start met je boek en verloopt de coaching daarna extra efficiënt. De grote voordelen:

  1. De coach heeft je hele manuscript gelezen.
  2. Met de tips die je krijgt, kun je zelf al aan de slag. Sommige zaken blijk je prima zelf te kunnen aanpakken. Je strippen kun je dan bewaren voor jouw ‘struikelblokken’. Voor alles waarbij deskundige hulp echt het verschil maakt voor je boek.

De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wil je meer informatie?

Of vraag direct een strippenkaart aan:

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet alle coachingsgesprekken van mijn strippenkaart nodig blijk te hebben?

De keuze voor een strippenkaart maak je in goed overleg met BoekenBusiness. Meestal sluiten vraag en aanbod dan ook prima op elkaar aan. Heb je toch nog strippen over op het eind? Dan compenseren we die op een passende manier. Bijvoorbeeld met een product of dienst waar jij op dat moment nog behoefte aan hebt. Is er echt niets meer waarmee we je vooruit kunnen helpen, dan betalen we het verschil gewoon terug.

Ik had de wens een boek te schrijven, maar wist niet waar te beginnen. Hoe doe je dat? Wat is er, behalve schrijven, nog meer voor nodig? Ik besloot bij BoekenBusiness de drie masterclasses te volgen: schrijven, uitgeven en promoten van je boek. Heel inspirerend waren die. Vervolgens pakte ik het schrijven op, maar ik vroeg mij af of ik op het goede spoor zat. Dus vroeg ik Janneke Sinot om mij te coachen.

Ik zag direct de meerwaarde. Persoonlijke aandacht, inzoomen op wat er ligt aan tekst. Haar reflecties en kennis maakten de coaching bijzonder waardevol. Echt een aanrader dus, want je krijgt een enorme focus, waardoor je veel productiever wordt.

Brigitte Paulissen

Troeptrimmen