google49af60cd339fc5fd.html

Publiceer zelf

Je boek uitgeven in eigen beheer? Wij loodsen je door het hele traject van idee of manuscript tot kant-en-klaar-boek. Op een presenteerblaadje krijg je aangereikt wat jij nodig hebt: van handige tips en coaching op maat, tot tekstredactie en coverontwerp. Kies je voor Mijnmanagementboek of een ander selfpublishing-platform? Laat ons vooraf de kwaliteit checken voor een professioneel resultaat.

Trainingen

Business people silhouettes

Geef jij je boek uit in eigen beheer? Dan is de boekpromotie extra belangrijk. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Volg een training en ga voor een bestseller.

Redactie & Correctie

iStock_000018106955Small

Laat een professional je tekst nakijken. Zo weet je zeker dat je boek prettig leesbaar is en dat alle puntjes op de i staan.

Manuscript klaar?

Vraag nu heel voordelig een QuickScan aan. Een professionele beoordeling voor maar € 97.

QuickScan

Leesrapport

Stock-taking

Een uitgebreide analyse van jouw tekst. Opbouw, invalshoek, doelgroep, stijl, spelling en commerciële kansen. Met tips voor verbetering, waarmee je direct aan de slag kunt.

Individuele begeleiding

img6

Een uurtje sparren met een professional. Een persoonlijk coachingsgesprek. Of een dag lang precies de begeleiding die jouw boek nodig heeft.

Vormgeving

Ga voor een professionele opmaak van cover en binnenwerk. Zo geef je een goed visitekaartje af. Aan de lezer, de boekhandel en de pers.

Lees hier onze laatste blogs over uitgeven

Zo maakt een vormgever je boek onweerstaanbaar

Vormgeving is een belangrijke stap bij het uitgeven van je boek. Ineens krijgt de tekst een heel ander uiterlijk, en ziet die eruit als een ‘echt boek’. En de cover? Die vertelt in één oogopslag wat jij wilt uitdrukken met je verhaal. Vormgever Jaap Wolters van...

Lees meer

De voors en tegens van een ‘Spotify’ voor boeken

Wie de ontwikkelingen in het boekenvak volgt, zal het niet ontgaan zijn: de lancering van de nieuwe e-bookabonnementsdienst Kobo Plus. Een samenwerking tussen de grote online retailer bol.com en e-readerspecialist Kobo. Hoewel lang niet de eerste, is Kobo Plus wel in...

Lees meer

De limited edition – altijd goed voor gratis publiciteit

Je ziet ze steeds meer: mooie, beeldrijke boeken waarvan een (extreem) luxe uitvoering op de markt komt. Zo’n limited edition is niet alleen buitenkansje voor vormgevers, die echt helemaal los kunnen gaan, maar ook een zekere manier om veel gratis aandacht in de pers...

Lees meer