google49af60cd339fc5fd.html

Publiceer zelf

Je boek uitgeven in eigen beheer? Wij loodsen je door het hele traject van idee of manuscript tot kant-en-klaar-boek. Op een presenteerblaadje krijg je aangereikt wat jij nodig hebt: van handige tips en coaching op maat, tot tekstredactie en coverontwerp. Kies je voor Mijnmanagementboek of een ander selfpublishing-platform? Laat ons vooraf de kwaliteit checken voor een professioneel resultaat.

Agenda - Uitgeven

okt
31
wo
10:00 Masterclass: Wie geeft mijn boek...
Masterclass: Wie geeft mijn boek...
okt 31 @ 10:00 – 16:15
Leer in 1 dag hoe de uitgeverijwereld in elkaar steekt en wat voor jou de beste keuze is.
jan
25
vr
10:00 Masterclass: Wie geeft mijn boek...
Masterclass: Wie geeft mijn boek...
jan 25 @ 10:00 – 16:15
Leer in 1 dag hoe de uitgeverijwereld in elkaar steekt en wat voor jou de beste keuze is.

Trainingen

Business people silhouettes

Geef jij je boek uit in eigen beheer? Dan is de boekpromotie extra belangrijk. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Volg een training en ga voor een bestseller.

Redactie & Correctie

iStock_000018106955Small

Laat een professional je tekst nakijken. Zo weet je zeker dat je boek prettig leesbaar is en dat alle puntjes op de i staan.

Manuscript klaar?

Vraag nu heel voordelig een QuickScan aan. Een professionele beoordeling voor maar € 97.

Leesrapport

Stock-taking

Een uitgebreide analyse van jouw tekst. Opbouw, invalshoek, doelgroep, stijl, spelling en commerciële kansen. Met tips voor verbetering, waarmee je direct aan de slag kunt.

Individuele begeleiding

img6

Een uurtje sparren met een professional. Een persoonlijk coachingsgesprek. Of een dag lang precies de begeleiding die jouw boek nodig heeft.

Vormgeving

Ga voor een professionele opmaak van cover en binnenwerk. Zo geef je een goed visitekaartje af. Aan de lezer, de boekhandel en de pers.

Lees hier onze laatste blogs over uitgeven

Het ISBN voor je boek – dit is wat je moet weten

Over het ISBN van een boek bestaan onder schrijvers veel misvattingen. Wat is een ISBN, hoe belangrijk is dit nummer nu werkelijk? En heb jij ook een ISBN nodig? In deze blog lees je alles wat je als auteur moet weten over dit unieke nummer...

Lees meer

Een e-book kan je heel wat opleveren

Als schrijver kijk je vaak reikhalzend uit naar dat ene moment: dat je de eerste gedrukte exemplaren van je boek ontvangt en er voor het eerst doorheen bladert. Een digitaal boek mist die romantiek. Niet voor niets kiezen ook veel lezers nog altijd voor papier. Toch...

Lees meer