Opmaak binnenwerk

Hoe leesbaar en toegankelijk je boek is, hangt niet alleen af van je schrijfstijl. De presentatie van de informatie is zeker zo belangrijk.

Ga voor een sterke lay-out, een mooi en functioneel lettertype en een prettige bladspiegel. Versterk je boodschap met krachtige, visuele elementen en leid de lezer ‘als vanzelf’ door de tekst. Onze ervaren boekopmakers beheersen dit kunstje tot in de perfectie.

vormgeving

Wat kunnen we voor je doen?

Vormgeving op maat

De vormgever denkt met je mee over hoe jij je boodschap visueel zo goed mogelijk overbrengt. Deze optie is vooral interessant bij boeken met veel afbeeldingen of wanneer je er grafisch het maximale uit wilt halen.

Tarief: € 7,25 tot € 14,50 per boekpagina
(prijs in overleg).

Eenvoudige vormgeving

Voor tekstboeken waarin de hoofdtekst wordt afgewisseld met kaderteksten en illustraties. Een heldere, overzichtelijke en aantrekkelijke opmaak, waardoor de lezer graag verder leest.

Tarief: € 675*

Opmaak tekstboek

Voor boeken met hoofdzakelijk tekst en maximaal 15 beeldelementen.

Tarief: € 497*

De genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

* Een extra woordje uitleg bij optie 2 en 3:

  • De prijzen zijn gebaseerd op een boek van maximaal 200 pagina’s (is het boek omvangrijker, dan geldt een meerprijs).
  • De plaatsing van illustraties, kaders, icoontjes e.d. is inbegrepen. Voor het opmaken van diagrammen en tabellen geldt een meerprijs (€ 87 per uur). Voor het maken of bewerken van illustraties geldt een meerprijs (prijs op aanvraag).
  • Voor het maken van een index geldt een meerprijs (€ 87 per uur).
  • Inbegrepen zijn twee correctierondes (opmaakcorrecties) door de vormgever. WIl je de complete proevencorrectie (het nalezen van de proef) uitbesteden aan een redacteur? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Zijn er meer dan 20 auteurscorrecties in de proevenfase (dit zijn inhoudelijke wijzigingen van de auteur in de tekst)? Dan geldt een meerprijs (€ 87 per uur) voor het verwerken van deze extra correcties.

Wil je het opmaken van jouw boek uitbesteden aan onze professionals? Of wil je meer informatie?
• Stuur een e-mail naar: info@boekenbusiness.com.
• Bel ons op tel. +31 (0)6-20 86 58 94 (Janneke).