Boost je business met een boek

webinar Boost je business met een boekOnline webinar

 

Helaas, er staat nog geen nieuwe datum voor dit webinar gepland.

Wil je weten wanneer het weer gehouden wordt? Houd onze nieuwsbrief en agenda in de gaten.

Wil je daar niet op wachten? Kijk dan alvast onze videoserie ‘Boek schrijven? Gewoon doen!’

 

Ben je ondernemer en herken je dit? 

 • Je bent goed in je vak, bezit een schat aan kennis maar lang niet iedereen ziet dit.
 • Er is veel concurrentie in je vakgebied en je vindt het moeilijk om je te onderscheiden.
 • Je bent veel tijd kwijt aan netwerken en koude acquisitie, maar haalt daar (te) weinig opdrachten uit. Ook je website levert zelden nieuwe klanten op.
 • Je geeft lezingen (of wilt lezingen gaan geven), maar bent al blij als je daar een paar honderd euro voor krijgt.
 • Je weet dat een boek ‘het nieuwe visitekaartje’ is, maar je denkt dat een boek schrijven voor jou niet is weggelegd (‘te weinig tijd’, ‘alles is al geschreven’, ‘ik kan niet schrijven’, ‘wie zit er nou te wachten op mijn boek’).
 • Je hebt een succesvol bedrijf, overweegt een boek te schrijven en bent benieuwd wat het auteurschap anderen heeft gebracht.

Herken je iets hierboven? Schrijf je dan zeker in voor dit gratis, online webinar.

 

Wat levert deelname aan dit webinar je op?

 • Je gaat inzien wat een boek voor jouw business kan betekenen.
 • Je wordt geïnspireerd door (de boeken van) collega-ondernemers die je voor gingen.
 • Je  leert dat het schrijven van een non-fictieboek voor iedereen is weggelegd (al is het soms verstandig hulp in te roepen).
 • Je krijgt een handige tool aangereikt uit de gereedschapskist van de tekstschrijver. Je ziet hoe je met een eenvoudige ingreep je tekst direct naar een hoger niveau tilt.
 • Een flinke KORTING als je besluit deel te nemen aan de masterclass Zo schrijf je een boek.
 • Een waardevolle BONUS: de checklist ‘De onderdelen van een non-fictieboek’ (waar normaal alleen onze jaarprogrammadeelnemers gebruik van mogen maken). Met alles wat er écht in je boek moet en creatieve, aanvullende ideeën.

Aan het eind van het webinar is er gelegenheid vragen te stellen.

Wil je deelnemen? Meld je dan hieronder aan.

Al voordat mijn boek verschenen was, merkte ik het effect: het versterkt je expertstatus. Mensen lijken te denken: een boek schrijf je niet zomaar, dan heb je echt iets te vertellen. Dat effect werd nog sterker op het moment dat ik een contract kreeg aangeboden van uitgeverij LannooCampus. Het maakt echt indruk als je in deze tijd een uitgever vindt die geïnteresseerd is in je manuscript. Mijn boek helpt me ook heel erg bij de acquisitie. Het legt gewicht in de schaal en opent deuren.

Birgit Smit

Succesion

Het heeft mijn image als kenner van de materie versterkt, nog voor verschijnen. Tijdens het schrijven had ik al geregeld gesprekken over het boek en binnen mijn professionele netwerk bleken heel wat mensen benieuwd naar het eindresultaat. Wat ik verder verwacht, is dat het extra ondersteuning biedt tijdens projecten die ik samen met ondernemingen opzet. Het biedt me ook de kans om me als spreker op studiedagen en trainingen nog sterker te profileren.

Myriam Van der Steen

Konsilo